ūüĒŹ Privacyverklaring

Omdat ik op deze website bepaalde persoonsgegevens verzamel, heb ik een privacyverklaring gemaakt. Die vind je op deze pagina. Deze persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn en overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Persoonsgegevens

Zoinhetvo.nl verzamelt persoonsgegevens. Afhankelijk van wat je op deze website doet zijn dat jouw naam, e-mailadres, adres van je website, wachtwoord, links naar social media en IP-adres.

Doel van het verzamelen van persoonsgegevens

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief heb ik je e-mailadres nodig. Verder onthoudt de website wanneer je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief en zie ik het wanneer je je eventueel weer hebt uitgeschreven.

Als je een reactie plaatst onder een van mijn artikelen vul je je naam, je e-mailadres en eventueel je website in. Als je een artikel plaats op de website vul je je naam, je e-mailadres, je wachtwoord en eventueel je website en links naar social media accounts in.

Je e-mailadres wordt niet getoond op de website. Ik gebruik die alleen als ik persoonlijk naar je wil reageren. Verder onthoudt de website je IP-adres. Dit is nodig zodat ik gebruikers die de website spam sturen etc. kan blokkeren.

Cookies

Als je de website opent verschijnt er een melding waarbij je wordt gewezen op het gebruik van cookies. Deze cookies worden verzameld, zodat ik informatie heb over wie deze website bezoeken en hoe dat gebeurt. Hiervoor gebruiken ik Google Analytics. Wil je niet dat er cookies op jouw apparaat worden opgeslagen? Bekijk dan About Cookies. Daar vind je hoe je het verzamelen van cookies uitschakelt en hoe je cookies verwijdert.

Delen van persoonsgegevens

Ik ben de enige die namens Zoinhetvo.nl bij de persoonsgegevens kan komen. Je persoonsgegevens worden daarnaast opgeslagen op de servers. Deze zijn eigendom van de host van deze website (Strato) en van Mailchimp.

Bewaartermijn gegevens

Zoinhetvo.nl bewaart je e-mailadres zo lang je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je kunt je uitschrijven door op de uitschrijflink te klikken in e-mails die ik stuur of door me een mail te sturen op dennis@zoinhetvo.nl. 

JOUW RECHTEN

De privacywetgeving brengt verschillende rechten met zich mee voor jullie als lezers.

  1. Inzage, rectificatie of wissen
    Je hebt recht op inzage van de gegevens die ik van je verzamel, je mag mij vragen om ze te rectificeren of om ze te wissen. Ik ben verplicht om dat te doen als je ernaar vraagt. De simpelste manier is om je uit te schrijven van de nieuwsbrief als je mailadres niet meer klopt en je weer in te schrijven met je nieuwe mailadres. Of door je definitief uit te schrijven van de nieuwsbrief.
  2. Bezwaar maken tegen verwerking
    Je mag bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens
  3. Op intrekken toestemming
    Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te gebruiken, kun je die toestemming alsnog intrekken zonder opgave van redenen.
  4. Klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens
    Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waarom Zo in het VO?

Ik heb Zo in het VO opgericht omdat ik het leuk vind om mijn enthousiasme met anderen te delen. Ik probeer veel nieuwe dingen uit en als ik merk dat het eindresultaat de leerling helpt wil ik het graag met andere docenten delen.

Nieuwsbrief

Eens in de zoveel tijd stuur ik een update met de laatste artikelen die ik geplaatst heb. Dit doe ik maximaal eens per maand. Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven dan kun je abonneren op ZO in het VO. Om te abonneren kun je hieronder jouw e-mail invullen en op abonneren klikken. Klik hier als je wilt weten wat ik met jouw gegevens zoals je e-mail doe.

Contact

Kan ik je ergens mee helpen? Wil je graag kennismaken? Neem gerust contact met me op!

Privacy

Omdat ik op deze website bepaalde persoonsgegevens verzamel, heb ik een privacyverklaring gemaakt. Die vind je als je op het slotje hierboven drukt.

Copyright 2019 ZOinhetVO.nl, Dennis de Vink

Sluit Menu